Política 17/10/2011

Queda lliure el regidor de l'atropellament de Masquefa després de la segona detenció

Havia infringit l'ordre d'allunyament que li va imposar el jutge per atropellar dos homes

Efe
1 min

MartorellEl jutge de guàrdia de Martorell ha deixat en llibertat amb càrrecs el regidor de Masquefa (Anoia) Juan José García Mora, després d'haver estat detingut per segona vegada per haver incomplert l'ordre d'allunyament dels dos veïns als quals va atropellar el 12 d'octubre passat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons fonts judicials, el regidor va ser detingut divendres passat dia 14 pels Mossos d'Esquadra per incomplir la prohibició d'acostar-se a menys de 200 metres de les víctime que li va imposar el jutge de guàrdia davant el qual va comparèixer després de l'atropellament.

García Mora, únic regidor de l'independent Força Masquefa al consistori, està imputat per dos delictes d'homicidi en grau de temptativa per haver atropellat amb la seva furgoneta dos veïns de la població que van retirar una bandera espanyola que ell havia col·locat davant del consistori amb motiu de la celebració del 12 d'octubre.

Posteriorment, el regidor va baixar de la furgoneta i va agafar el pal de la bandera, suposadament amb la intenció d'agredir els dos veïns, encara que la ràpida intervenció d'alguns testimonis i de la Policia Local va impedir que els fets anessin a més.

stats