Política 03/02/2012

Nadal diu en un tuit: "De moment, l'episodi de neu és un simulacre!"

L'exconseller troba sobredimensionat el dispositiu per les nevades i el director del Servei Meteorològic, germà de Felip Puig, li etziba que la gestió que va fer el tripartit "sí que va ser un simulacre del ridícul"

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha sortit al pas del foc creuat entre l'exconseller Joaquim Nadal i el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig, i ha expressat que "no molesta aquesta ironia permanent" del líder socialista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El conseller Joaquim Nadal ha fet mofa a través de Twitter del dispositiu del Govern de la Generalitat davant l'onada de fred. Concretmanet, l'ha qualificat de "simulacre". L'exconseller del tripartit ha insinuat, a través d'una altra piulada, que el temps estava sent suau i que a Girona hi feia un "solet agradable" i que "ja no hi ha rastre de neu".

Aquests comentaris de Nadal van provocar la resposta del director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig, germà de Felip Puig, conseller d'Interior. Aquest li va contestar que "la descoordinació del dia 8 de març de 2010, va ser un simulacre del ridícul que el tripartit va fer a la Generalitat i a l'Ajuntament de Barcelona".

Després d'aquest foc creuat, els tuitaires també s'han pronunciat a favor i en contra. Xavier Álvarez considera "lleig aquest oportunisme demagog" del socialista en minvar l'adequació del dispositiu preparat per afrontar les nevades d'aquest principi de febrer. Per contra, un altre tuitaire li dóna suport comprant la nevada Catalana amb la de Romania i dient que la nostra és poc rellevant.

stats