Política 29/09/2015

El penalista Rafael Entrena defensarà Ortega en la querella del 9-N

Ara
1 min
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, fa la primera compareixença oficial per donar dades sobre la participació en el 9-N / CÈLIA ATSET

BarcelonaL'advocat especialitzat en dret penal i administratiu Rafael Entrena dirigirà la defensa de Joana Ortega en el cas de la querella del 9-N. El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, es va oferir a col·laborar-hi amb assessorament, però diverses fonts de l'entorn de l'exvicepresidenta han matisat que el titular de la defensa és Entrena.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran, tal com va avançar l'ARA, es va donar d'alta al Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) el novembre passat, la setmana que Artur Mas feia la seva conferència de presentació del full de ruta per assolir la independència. El democristià, segons consta a la web de l'ICAB, té despatx al segon pis del carrer Roger de Llúria, 119, de la capital catalana i té el número 42.182. Alhora, va demanar l'autorització al Congrés per compatibilitzar l'escó amb l'exercici de l'advocacia.

L'exvicepresidenta ha estat imputada avui per haver participat en l'organització del 9-N, i la defensa ja ha dit que no recorrerà aquesta decisió.

stats