Política 24/02/2011

Rajoy: "Amb una mala política econòmica és impossible una bona política social"

El líder del PP acusa el president espanyol de provar de posar la bena a la ferida social que ha causat ell

Joan Rusiñol
1 min

Madrid"Amb una mala política econòmica, és impossible que existeixi una bona política social". Amb aquesta frase, Mariano Rajoy, el president del PP, ha censurat la política social que reivindica José Luis Rodríguez Zapatero, a qui acusa se ser el causant de l'augment de persones que necessiten aquestes ajudes. Segons ha dit gràficament, el cap de l'executiu espanyol crea "hospitals" després de crear "pobres".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat, "per prometre diners als jubilats primer cal generar aquests diners i no pas malgastar-los". I per això, Rajoy assegura que la prioritat de l'executiu hauria de ser "una bona política econòmica capaç de generar llocs de feina". Amb el PP a la Moncloa, ha dit, les coses serien molt "diferents": "De malviure amb un subsidi, a tenir feina; de buscar refugi a la família, a mantenir-la; de manca d'oportunitats a poder escollir; de repartir pobresa, a repartir benestar".

Per tot plegat, Rajoy lamenta que Zapatero "presumeixi" d'augmentar les "desigualtats" i dóna per fet que el PSOE ja no pot corregir el rumb polític.

stats