Publicitat
Publicitat

Rajoy diu que per ara no apujarà l'IVA ni retallarà el sou dels funcionaris com vol l'FMI

El president del govern espanyol ha demanat a Europa que enviï un missatge al món que l'euro és "irreversible"

El president del govern espanyol , Mariano Rajoy , ha dit avui que Europa "necessita més integració política , fiscal i bancària , i ha de transmetre un missatge al món que l'euro és un projecte irreversible , perquè, si no, es generen dubtes entre els inversors ".

Rajoy ha dit que per ara no pensa aplicar les reformes que proposa l'FMI d'apujar l'IVA i retallar els sous dels funcionaris.

Rajoy ha clausurat avui la 17a Unió Interparlamentària Popular , que va començar ahir a Sant Sebastià, i ha  donat les gràcies a ls 200 assistents per la rebuda que li han fet, perquè " necessitem el vostre suport. H a promès que " d' aquesta en sortirem bé i reforçats ".

El president ha dit que " estem en un moment decisiu de la història europea , i avui Europa necessita política, no reglaments . Crec que és el moment d'actuar amb grandesa i altura de mires , i jo col·laboraré amb tots els que vulguin treballar en aquesta direcció . Europa , ha afegit , també ha de donar suport a Grècia, i Gràcia complir els seus compromisos. N'e stic convençut, i això serà una extraordinària notícia per a Espanya i el conjunt dels europeus".


21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT