Política 17/04/2013

Rajoy es reuneix amb Fainé i Godó per tractar la situació política catalana

El cap de l'executiu central va convocar a la Moncloa el president de La Caixa i l'amo de 'La Vanguardia' i RAC1

Ara
1 min
Isidre Fainé, durant la presentació de resultats

BarcelonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va convocar dimarts a dinar al Palau de la Moncloa el president de La Caixa i de CaixaBank, Isidre Fainé, i el del Grupo Godó, Javier Godó, que és editor de 'La Vanguardia', RAC1 i 'El Mundo Deportivo'. Un portaveu de La Caixa no ha confirmat la reunió, mentre que fonts properes a la trobada han assegurat que es van veure només Rajoy i Fainé.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'objectiu de la trobada era abordar la situació política catalana, que està marcada per la intenció del govern d'Artur Mas de convocar una consulta per a l'estat propi el 2014. El cap de l'executiu central no vol obrir cap mena de diàleg amb el català entorn el dret a decidir, i el PP pretén, a més, que els poders fàctics catalans condicionin Mas perquè desisteixi de les seves intencions.

El diari digital 'Economía Digital' ha publicat aquest dimecres la notícia que fonts de la Moncloa han confirmat a l'ARA que el contingut de la trobada va ser eminentment polític i perquè Rajoy prengués el pols de la situació política catalana.

stats