Política 04/04/2013

Rajoy no es planteja cap reforma sobre la Corona, després de la imputació de la infanta

Assegura que respondrà a totes les preguntes parlamentàries sobre Bárcenas

M.e.quetglas/j.faus
1 min

Madrid P { margin-bottom: 0.21cm; } El president del govern central, Mariano Rajoy,ha assegurat, aquest dijous, que el seu govern no pensa prendre cap mesura extraordinària davant de la imputació de la infanta Cristina de Borbón. "No hi ha previst fer res", ha afirmat Rajoy davant les preguntes dels periodistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy s'ha limitat a dir que actualment hi ha llei de transparència a les Corts i que allà es legislarà de manera similar al que han fet altres països de la UE. Repreguntat sobre si això significa que s'inclourà a la Corona a la futura llei de transparència, com va manar una resolució del debat de Política general, Rajoy ha tirat pilotes fora. El president del govern s'ha limitat a assegurar que "el govern central sempre respecte les decisions que prenen jutges i fiscals".

D'altra banda, preguntat per les iniciatives parlamentàries sobre el presumpte finançament irregular del PP, Rajoy s'ha a limitat a dir que l'executiu complirà els requisits i respondrà a “totes les preguntes i iniciatives que plantegin tots els grups de l'oposició, peruè tenen dret a fer-ho”.

Rajoy ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb el secretari general de l'ONU, Ban Ki Moon, a La Moncloa. Ha estat la primera compareixença amb preguntes del president del govern central en tres mesos, la primera des que va esclatar el 'cas Bárcenas'.

stats