NOU CICLE A CATALUNYA
Política 21/12/2010

Felip Puig admet que es planteja deixar la política

Després de 22 anys en primera línia, pensa en "obrir un nou cicle des del punt de vista professional"

Marc Colomer
1 min

BarcelonaPuig ha reconegut que ha parlat amb Mas sobre la possibilitat d'assumir alguna cartera dins del Govern, encara que no hi ha res decidit sobre això. Davant els rumors que situen el seu futur fora del Govern i de la direcció convergent, per passar a dirigir un ens com per exemple el Port de Barcelona o Ferrocarrils de la Generalitat, Puig ha admès que estudia la idea de canviar d'aires, en declaracions a Catalunya Ràdio.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No he dit mai que no a Artur Mas ni al president (Jordi) Pujol, malgrat que, després de 22 anys de política activa i havent exercit també d'enginyer, no nego que hi ha moments en els quals un es planteja si no ha arribat el moment d'obrir un nou cicle des del punt de vista professional", ha revelat. Puig, que va concórrer com a número tres en la candidatura de Mas en aquestes últimes eleccions al Parlament, va ser el primer conseller de Medi Ambient en el govern de Jordi Pujol, entre 1999 i 2001, i després es va convertir en conseller de Política Territorial i Obres Públiques i portaveu del Govern, entre 2001 i 2003.

Després de les eleccions del 28 de novembre, Mas li va encarregar negociar amb la resta de partits per teixir algun acord que facilités la investidura del líder de CiU com a nou president català i per constituir la nova mesa del Parlament. La setmana passada va ser el secretari executiu de Comunicació i Estratègia de CDC, David Madí, un altre home de confiança d'Artur Mas, qui va anunciar que deixarà la política en les pròximes setmanes per tornar al sector privat.

stats