Publicitat
Publicitat

CAP A LA FI D'ETA

Rubalcaba creu s'està presenciant el final d'ETA i Rajoy evita pronunciar-se sobre la conferència de pau

El candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol demana als partits "unitat, fermesa i prudència", el del PP diu que no vol contribuir a la "cerimònia de la confusió"

El candidat socialista a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat avui que ETA "s'està acabant". "Estem davant dels últims passos en la lluita contra ETA. N'estem veient el final", ha assegurat avui en una compareixença de premsa.

Rubalcaba no ha volgut valorar si la conferència de pau de Sant Sebastià ha servir per avançar o per retrocedir en la resolució del conflicte a Euskadi. S'ha limitat a reiterar que ja s'hi va referir la setmana passada quan va dir que la cimera era una iniciativa de "l'esquerra abertzale". El líder del PSOE ha dit que ell és "la prudència personificada" i ha demanat a tots els partits que treballin amb "unitat, fermesa i prudència".

En canvi, el president del PP i candidat dels populars a les eleccions, Mariano Rajoy , ha evitat posicionar-se sobre la conferència internacional sobre el final del terrorisme celebrada ahir i ha assegurat que "l'important " és que hi hagi un " comunicat d'ETA dient que abandona de forma definitiva i incondicional la seva activitat criminal ". " No contribuiré a la cerimònia de la confusió " , ha subratllat Rajoy, que ha destacat que fins que no existeixi l'esmentat comunicat " no sentit entrar en aquestes coses " .

RE

Més continguts de