Publicitat
Publicitat

Política

Rubalcaba evita dir si pensa ser candidat d'aquí a quatre anys

El dirigent socialista situa entre les seves prioritats una reunió amb Rajoy

El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha anunciat a la primera reunió de l'executiva federal que encara no desvelarà si es presentarà com a candidat a la presidència per a les properes eleccions. Tampoc ha volgut confirmar si l'alternativa seria el lehendakari, Patxi López, a qui ha qualificat com "un actiu imprescindible del PSOE".


Un cop finalitzada la roda de premsa, ha presentat el seu full de ruta per a aquestes primeres setmanes, i ha situat una reunió amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, entre les seves prioritats. L'objectiu de la trobada és comunicar a Rajoy la seva intenció de fer una oposició responsable, malgrat les discrepàncies davant la seva política econòmica i reformes socials, així com el concordat amb l'Església catòlica i la llei d'avortament. Ha afegit que oferirà tota la col·laboració del partit per dur a terme la lluita contra ETA, organització terrorista “que encara no ha desaparegut”.


El líder del PSOE també ha fet públiques les seves properes trobades amb empresaris i sindicats per tractar qüestions laborals i una reunió amb el president del Parlament Europeu, Martin Schulz.


21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT