POLÍTICA
Política 18/05/2012

Rajoy i Benkirán acorden celebrar un cimera bilateral el 12 de setembre

A la darrera trobada, l'any 2008, Rajoy va donar suport a les reformes de Mohamed VI i a la creació d'un nou conveni pesquer entre Rabat i la Unió Europea

Efe
1 min

Madrid @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el seu homòleg marroquí, Abdelilah Benkirán, han acordat aquest divendres fer una cimera bilateral, que se celebrarà el proper 12 de setembre, gairebé quatre anys després de l'última edició.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy i Benkirán han fixat aquesta data durant la reunió que han mantingut aquest divendres al Palau de la Moncloa amb motiu de la visita del dirigent islamista marroquí a Madrid, la primera des que el rei Mohamed VI el va nomenar cap de l'executiu el passat el 3 de gener. A la darrera trobada, tots dos dirigents es van comprometre a obrir una nova etapa en les relacions bilaterals, per sobre de les tradicionals discrepàncies sobre Ceuta i Melilla o el conflicte del Sàhara Occidental.

Rajoy va donar suport a les reformes polítiques impulsades per Mohamed VI i va compartir l'interès que es pugui signar un nou conveni pesquer entre Rabat i la UE, les negociacions del qual ja estan en marxa.

stats