Política 28/07/2015

Rajoy, de visita a Catalunya per donar suport a Albiol

Està previst que l'acte del PP sigui a Castelldefels

Efe
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy. EFE

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, assistirà dimecres a una acte del PP a Catalunya en què donarà el seu suport a Xavier García Albiol, designat aquest dimarts candidat del PPC a la presidència de la Generalitat en les pròximes eleccions del 27-S. Fonts del PP han confirmat aquest viatge del president, que es produirà un dia després que el comitè executiu del PPC hagi designat el nou candidat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les mateixes fonts no han concretat el format que tindrà l'acte, que se celebrarà a la localitat barcelonina de Castelldefels i que serà el primer gran acte d'Albiol després de ser elegit candidat.

La designació d'Albiol com a candidat està pendent de ser ratificada encara pel comitè electoral nacional, que presideix l'encara presidenta del PPC –i que ho seguirà sent fins al proper congrés, previst per a 2016–, Alícia Sánchez-Camacho.

El PP té previst intensificar la seva agenda a Catalunya. Bona prova d'això és que els populars celebraran aquí la seva escola d'estiu, que coincideix amb el primer cap de setmana de setembre, en plena precampanya electoral, ja que les eleccions se celebren el 27 de setembre.

stats