Política 05/07/2017

Rajoy adverteix que els "deliris autoritaris" dels independentistes "mai podran vèncer" l'Estat

El president espanyol assegura que el seu govern donarà resposta als "desafiaments d'aquells que ens volen portar de tornada al passat"

Europa Press
1 min
El president espanyol, Mariano Rajoy, al Congrés de Diputats després del debat d’investidura.

MadridLa primera reacció de Mariano Rajoy després que el Govern expliqués aquest dimarts els detalls de la llei del referèndum ha arribat en forma d'advertència. En el marc de la inauguració d'una jornada sobre creixement empresarial a Madrid, el president espanyol ha assegurat que els "deliris autoritaris i frontistes" dels independentistes "mai" podran "vèncer a la serenitat i l'equilibri" de l'Estat democràtic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Espanya és un país amb una democràcia exemplar capaç de donar resposta als reptes del futur i als desafiaments d'aquells que ens volen portar de tornada al passat", ha afirmat Rajoy. La vicepresidenta del seu executiu, Soraya Sáenz de Santamaría, ja va avisar aquest dimarts que l'Estat podria aturar la llei de l'1-O "en 24 hores" si la recorre al Tribunal Constitucional, mentre que el ministre de Justícia, Rafael Catalá, va garantir que la norma no estarà "mai en vigor" en l’ordenament jurídic espanyol.

stats