CAS GÜRTEL
Política 20/07/2011

Rajoy va advertir a Camps que havia de triar "entre la deshonra i la renúncia"

El president del PP no hauria pressionat directament el president valencià, però sí que l'hauria avisat del perill de la situació en què es troba per la seva imputació en el cas Gürtel

Efe
1 min

MadridEl líder del PP, Mariano Rajoy, va parlar ahir a la tarda amb Francisco Camps i li va dir que la seva elecció estava entre "la deshonra" de ser un president autonòmic amb condemna pel cas dels vestits dins del cas Gürtel o bé la renúncia al càrrec de president de la Generalitat valenciana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts del PP han informat que el líder dels populars li va deixar clar en tot moment que la decisió era exclusivament personal i que, per tant, només podia prendre ell.

Les mateixes fonts assenyalen que la idea del president valencià fins dimarts al matí era declarar-se culpable, pagar la multa i evitar el judici.

El president del PP, segons les fonts consultades, no va pressionar a Camps en cap moment, però sí que li va plantejar de manera "molt clara" que les seves opcions eren o bé "aguantar durant quatre anys la deshonra de ser un president" amb una condemna, o bé renunciar al càrrec, opció que finalment ha triat Camps.

stats