Política 29/04/2015

Rajoy arrencarà la campanya de les municipals amb un míting a Tarragona

El president espanyol ha decidit arrancar amb una visita a Catalunya el 8 de maig i es bolcarà amb actes en totes les comunitats en joc

Agències
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, durant la sessió de control al Congrés. EFE

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha decidit mullar-se fins al moll de l'ós durant la campanya electoral per a les eleccions municipals i autonòmiques del maig. Un intent també d'aplacar crítiques internes. Segons han informat fonts de la direcció del partit, Rajoy visitarà totes les comunitats en joc, amb dos actes al dia pràcticament durant totes les setmanes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Això sí, el president espanyol no participarà en la tradicional enganxada de cartells que és el tret de sortida de la campanya la nit del dijous 7 de maig al divendres 8. Hores abans, però, haurà intervingut en un acte del partit a Andalusia.

Es reserva el primer acte de campanya per a Catalunya. Serà divendres 8 a la tarda quan faci el primer míting des de Tarragona

Els populars estan preparant una campanya electoral en què Rajoy acudirà a les tretze comunitats autònomes que renoven els seus parlaments el 24 de maig, i també anirà a altres regions que no celebren comicis autonòmics tot i que sí municipals, per donar suport a candidats a la alcaldies.

Des del PP expliquen que pràcticament tots els dies tindrà Rajoy actes electorals, dues vegades al dia, i hi haurà comunitats en joc a les que fins i tot anirà en dues ocasions.

Els populars, segons altres fonts, tancaran la campanya a Madrid, amb un acte multitudinari de Rajoy al costat de les candidates a l'alcaldia de la ciutat, Esperanza Aguirre, i a la Comunitat, Cristina Cifuentes.

stats