Publicitat
Publicitat

ELECCIONS ANDALUSES

Rajoy davant d'un crit de "Gibraltar espanyol", afirma: "En això estem, en això estem"

El primer ministre britànic, David Cameron, li va deixar clar que el seu país no negociaria sobre un canvi de sobirania sense el consentiment dels gibraltarenys

El president del govern espanyol , Mariano Rajoy , s'ha referit avui al possible diàleg amb el Regne Unit sobre la sobirania de Gibraltar i davant els crits d'un militant del PP per reclamar l'espanyolitat del Penyal , ha assenyalat: " En això estem , en això estem " . Rajoy ha dit aquesta frase durant un míting a la localitat jiennense de Andújar , on ha acudit per donar suport al candidat del PP a la Junta d'Andalusia , Javier Arenas .

Quan el president del Govern enumerava les comunitats autònomes i les ciutats de Ceuta i Melilla per afirmar que a tot arreu menys a Andalusia hi havia hagut un canvi polític , un simpatitzant ha cridat " Gibraltar , espanyol" . Rajoy ha interromput el fil del discurs i li ha respost : "Escolta , en això estem , en això estem" .

El cap de l'executiu espanyol es va reunir recentment amb el primer ministre britànic , David Cameron , qui li va deixar clar que el seu país no negociaria sobre aquest assumpte sense el consentiment dels gibraltarenys . Per la seva banda, el ministre d'Afers Estrangers , José Manuel García- Margallo , ha emplaçat el Govern britànic a reprendre "com més aviat " el diàleg bilateral sobre la sobirania de Gibraltar .
21D

Més continguts de