L'ESTAT DE LES FINANCES CATALANES
Política 02/02/2011

Rajoy descarta negociar el concert econòmic català després de les eleccions

El líder del PP, en una entrevista televisiva, va anar més enllà i fins i tot va pronosticar que CiU no presentarà la proposta

Redacció
1 min

BarcelonaEl líder del PP, Mariano Rajoy, va assegurar ahir a la nit en una entrevista a VEO 7 que en cap cas negociaria un concert econòmic per a Catalunya, tal com demana CiU, en la seva hipotètica investidura com a president del govern espanyol. Rajoy va respondre, d'aquesta manera, a la pregunta de què faria si per tal de ser triat president de l'executiu de l'Estat necessités el suport de la federació nacionalista i aquesta sol·licités un nou concert econòmic per a Catalunya, demanda del nou president de la Generalitat, Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder del PP va anar més enllà i fins i tot creu que CiU no presentarà la proposta el 2012, data en què estan previstes les eleccions espanyoles. Tot i això, Rajoy no ha tancat la porta a una possible negociació amb els partits nacionalistes que hi hagi al Congrés, sempre que les converses no el portin a "contradir" els seus "principis".

stats