Política 10/05/2015

Rajoy defensa ser el candidat del PP a les generals: "Tinc dret a tornar a intentar-ho"

En una entrevista a tots els diaris del grup Vocento, el president espanyol assegura que no farà canvis al PP independentment dels resultats del 24-M

Ara
1 min
El president del govern espanyol i líder del PP, Mariano Rajoy. EFE

MadridA Mariano Rajoy, aparentment, no li tremolen les cames de cara el 24-M. Aspira a ensenyar la nit del diumenge 24 de maig un mapa tenyit de color blau. Potser necessitaran pactar per revalidar el govern autonòmic o l'alcaldia, però el líder del PP està convençut que el Partit Popular seguirà sent la força més votada i mantindrà la majoria de les institucions que ha dirigit durant els últims quatre anys. En una entrevista als diaris del grup Vocento, Rajoy assegura que no farà canvis al PP independentment dels resultats del 24-M i defensa ser el candidat del seu partit a les generals. "Presideixo un govern que ho ha tingut difícil, però que presenta resultats indubtables, tinc dret a tornar a intentar-ho, a presentar-me per revalidar la confiança", puntualitza, i es mostra convençut que ningú li farà ombra dins del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Estic content de la feina feta per la direcció", afegeix, i defensa la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, tot i que "tot és millorable en aquesta vida". "Cal deixar-los temps", remata.

stats