CAOS AERI
Política 05/12/2010

Rajoy exigeix explicacions al govern pel caos aeri

Assegura que donarà suport al Congrés a la iniciativa de l'executiu de Zapatero de decretar l'estat d'alarma, però vol saber què ha fet “políticament”

Efe
1 min

LanzaroteEl president del PP, Mariano Rajoy, ha advertit que el govern espanyol haurà d'explicar “políticament” què ha passat després del tancament de l'espai aeri pel conflicte amb els controladors i “què ha fet” en aquest període. En declaracions als periodistes abans de partir cap a Madrid des de l'aeroport de Guacimeta de Lanzarote -des d'on havia de volar el divendres del caos als aeroports espanyols- ha afirmat que el PP donarà suport al Congrés a la iniciativa del govern de decretar l'estat d'alarma.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha explicat que el govern de José Luis Rodríguez Zapatero porta des del febrer el·laborant un decret relatiu a les condicions laborals dels controladors aeris “i no se sap com ho ha gestionat”, doncs després de ser aprovat pel cConsell de Ministres, “s'ha creat un perjudici enorme a molta gent”.

“Una cosa és que es prenguin les mesures que s'hagin d'adoptar contra els controladors i una altra és que el govern expliqui la seva gestió, perquè és la seva obligació en una democràcia com la nostra”, ha argumentat. Rajoy ha manifestat la seva intenciód e tornar a passar uns dies a Lanzarote, però perquè ho decideix ell “i no perquè ho decideixin els controladors”.

stats