CAOS AERI

El PP dubta de l'actuació de Zapatero

Rajoy exigeix explicacions al govern pel caos aeri

Assegura que donarà suport al Congrés a la iniciativa de l'executiu de Zapatero de decretar l'estat d'alarma, però vol saber què ha fet “políticament”El president del PP, Mariano Rajoy, ha advertit que el govern espanyol haurà d'explicar “políticament” què ha passat després del tancament de l'espai aeri pel conflicte amb els controladors i “què ha fet” en aquest període. En declaracions als periodistes abans de partir cap a Madrid des de l'aeroport de Guacimeta de Lanzarote -des d'on havia de volar el divendres del caos als aeroports espanyols- ha afirmat que el PP donarà suport al Congrés a la iniciativa del govern de decretar l'estat d'alarma.

Ha explicat que el govern de José Luis Rodríguez Zapatero porta des del febrer el·laborant un decret relatiu a les condicions laborals dels controladors aeris “i no se sap com ho ha gestionat”, doncs després de ser aprovat pel cConsell de Ministres, “s'ha creat un perjudici enorme a molta gent”.

“Una cosa és que es prenguin les mesures que s'hagin d'adoptar contra els controladors i una altra és que el govern expliqui la seva gestió, perquè és la seva obligació en una democràcia com la nostra”, ha argumentat. Rajoy ha manifestat la seva intenciód e tornar a passar uns dies a Lanzarote, però perquè ho decideix ell “i no perquè ho decideixin els controladors”.

Més continguts de