Publicitat
Publicitat

JORNADES DEL CERCLE D'ECONOMIA

Rajoy: "No som a la vora de cap precipici"

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, assegura que "no és el govern qui imposa els sacrificis, sinó la necessitat"

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat durant la intervenció en la clausura de les jornades del Cercle d'Economia a Sitges que "no és el govern qui imposa els sacrificis, sinó la necessitat", en referència a les retallades aplicades per l'executiu que han afectat la sanitat, l'educació o la funció pública. "Els asseguro que els sacrificis, ja que no es poden evitar, no seran en va", ha afegit Rajoy.

"No som a la vora de cap precipici". Amb aquesta afirmació, Rajoy ha volgut frenar la creixent sensació de proximitat d'un eventual rescat de l'economia espanyola. Rajoy ha carregat amb duresa contra els "comentaris, alarmes i profecies" que situen Espanya al llindar de l'"apocalipsi". Si bé ha admès que les "dificultats són molt greus", ha afegit que "no són més grans que les nostres possibilitats" per sortir del sotrac.

El president espanyol també ha alertat que "està en joc" el futur econòmic d'Espanya, però també la mateixa unitat econòmica i política europea. Davant d'això, ha erigit Espanya en un "país molt sòlid" que "sortirà de la tempesta amb esforços propis", però amb el "suport dels socis comunitaris".


21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT