Ara Mateix

Rajoy lloa la gestió d'Aznar 24 hores després de la dura resposta per l'actitud del PP a Catalunya

Només de passada, però amb una petita picada d'ullet al que va ser el seu mentor. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha lloat aquest dimecres la gestió de l'expresident espanyol José María Aznar, només  un dia després de la dura resposta del president d'honor del PP per l'actitud del PP a Catalunya. Aprofitant la inauguració de la línia d'AVE Valladolid-Lleó, Rajoy ha assegurat que "presidents del govern [espanyol] com Aznar i Zapatero són els que han permès portar el creixement, la prosperitat i la feina arreu d'Espanya".

Per al president espanyol, cada nou AVE representa "un nou vector" que " cohesiona" Espanya, perquè "redunda en la igualtat d'oportunitats de tothom", i així envia "un missatge a l'estranger que Espanya és un país tan solidari com innovador i avantguardista".

El cap de l'executiu espanyol no ha fet cap declaració pública sobre la notícia de la imputació de Mas. Rajoy també ha aprofitat el viatge a Lleó per anunciar "fons addicionals" per a les zones mineres.

Més continguts de