Política 16/09/2011

Rajoy presumeix de companys de viatge per estrenar Twitter

Amb només un dia d'experiència a la xarxa social, el popular ja ha penjat una foto amb Julio José Iglesias i Santiago Segura

Joan Callarissa
1 min
Mariano Rajoy, Santiago Segura i Julio José Iglesias Preysler coincideixen a l'avió

BarcelonaAmb el nom complet és com Mariano Rajoy Brey, el president espanyol del Partit Popular, signa a Twitter. S'hi ha obert un compte amb vista a les properes eleccions, ja que fins ara no en tenia, i amb ell intentarà apropar-se més al públic jove. Sobretot, si vol aconseguir la majoria absoluta que no totes les enquestes li confirmen.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De moment, per començar a promocionar-se, ens ha deixat un "detall" als seguidors de Twitter: la seva primera fotografia en aquesta xarxa, agregada a una piulada. L'acompanyen a la imatge Santiago Segura, amb qui el polític recorda que va compartir la presentació de Torrente 3, i Julio José Iglesias Preysler, amb el qual no se sap sobre què han pogut parlar. Tot i això, és possible que coincideixin en matèria política, ja que el pare d'aquest cantant, el també intèrpret Julio Iglesias, feia actuacions en els mítings del PP anys enrere.

En qualsevol cas, Rajoy ja ha donat les gràcies als seus seguidors per la "gran acollida" que ha rebut en la seva arribada a la xarxa social: amb només 5 piulades, ja té més 20.000 seguidors. El seu compte a Twitter serà actualitzat per ell mateix, quan hi hagi les lletres MR al final de la piulada, o, si no hi són, per algun dels seus assessors. L'actualització en què hi ha la fotografia ha estat realitzada algú del seu equip.

stats