CAP AL 20-N
Política 17/11/2011

Rajoy insinua que no viurà a la Moncloa: “Estic molt a gust a casa meva”

El candidat del PP a la presidència del govern espanyol argumenta que el trasllat a la Moncloa no és al seu programa electoral

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } “Estic molt a gust a casa meva, i els meus nens, també”. Mariano Rajoy ha respost d'aquesta manera a la pregunta sobre si es traslladaria a viure a la Moncloa en cas que sigui escollit president del govern espanyol. Donava a entendre d'aquesta manera que no anirà a viure a la residència oficial del president del govern, com, de fet, ja s'ha estat especulant les últimes setmanes. Rajoy ha recordat que el trasllat a la Moncloa no forma part de cap compromís electoral recollit en el programa del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a la Cadena SER, Rajoy també ha apuntat la possibilitat d'instaurar un sistema perquè els medicaments es paguin en funció de la renda i no de l'edat, encara que també ha subratllat que no és partidari que els pensionistes abonin les medicines, ja que es troben "en la pitjor de les situacions", informa Efe. Es referia així a la mesura plantejada ahir per la presidenta de Madrid, Esperanza Aguirre. Rajoy ha aprofitat per carregar contra el govern del PSOE per haver fet normes sense dotar-les de finançament, com és el cas de la llei de la dependència, que ha reconegut que pensa “revisar”, sense concretar a què es refereix.

En matèria d'ocupació, el líder popular, que ha reconegut que "no hi ha receptes miraculoses, ni pocions màgiques", espera que en el primer any "es puguin fer algunes coses" i ja al final de la legislatura es creï ocupació estable. Això sí, s'ha negat a concretar previsions de xifres, i encara menys amb una prima de risc en situació “astronòmica”.

stats