Política 03/05/2014

Rajoy haurà de respondre al Congrés si farà alguna oferta a Catalunya

El president espanyol respondrà en la sessió de control de dimecres vinent a una pregunta de Duran i Lleida sobre com pensa afrontar el procés

Efe
1 min
Rajoy i Duran en la primera sessió del debat de política general / EFE

Madrid"Hi cap en la seva imaginació una proposta d'estat per resoldre les demandes de la societat catalana?" Aquesta és la pregunta a què el president espanyol, Mariano Rajoy, haurà de respondre dimecres vinent en la sessió de control del Congrés dels Diputats. La formularà el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, que aquesta setmana va assegurar, en una entrevista a 'La Vanguardia', que "la tercera via és l'única solució" per donar sortida al procés sobiranista i que "està més viva que mai".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La sessió se celebrarà amb el ressò del debat agre de la setmana passada, en què la portaveu del PSOE, Soraya Rodríguez, va acusar la vicepresidenta del govern, Soraya Sáenz de Santamaría, d'haver cobrat 600.000 euros en sobresous en els últims anys, i la vicepresidenta va acabar dient als passadissos: "En la meva puta vida he cobrat un sobre". En aquesta ocasió, la portaveu socialista preguntarà a la número dos del govern espanyol "quan arribarà la recuperació a tots els ciutadans".

stats