Política 17/01/2011

Rajoy discrepa d'Aznar perquè "no es tracta de fer una esmena a la totalitat al sistema autonòmic"

El líder del PP diu que cal fixar un sostre de despesa i convocar les autonomies per fer una llei de la unitat de mercat

Redacció
1 min

MadridEl líder del PP, Mariano Rajoy, considera que "no es tracta ara de fer una esmena a la totalitat". En una entrevista a RNE ha dit que cal "fer passos cap al que és possible i el que és bo", que considera que és fixar un sostre de despesa i convocar les autonomies per fer una llei de la unitat de mercat. Ha dit que l'Estat pot "exercir la capacitat que li dóna la constitució per fer una legislació bàsica" per a totes les autonomies perquè no entén que es permeti l'existència d'operacions gratuïtes en algunes comunitats, mentre a d'altres s'ha de pagar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Considera que una llei de la unitat de mercat acabaria en les difències legislatives entre comunitats pel que fa a polítiques mediambientals, horaris comercials o transports. Considera que cal fer "un esforç" perquè hi hagi unes "normes comunes" per ajudar a l'empresari i l'emprenedor a crear riquesa. Pel que fa a les declaracions de l'expresident José Maria Aznar, ha donat a entendre que no comparteix les declaracions d'Aznar pel que fa a les autonomies, però sí les econòmiques, ja que "és veritat" que "l'Estat està fent coses perquè ho ordena Europa", ha dit.

stats