Publicitat
Publicitat

Rajoy diu que no li agradaria reduir drets "en educació i sanitat"

Tot i això el candidat popular diu que els ciutadans "són conscients que les coses no van bé" i que "no hi ha altra sortida" que les retallades

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha dit en una entrevista al diari The Washington Post que no li agradaria reduir drets "en educació i sanitat" perquè "tothom té dret a tenir-los". Tot i això destaca que "una àmplia majoria dels ciutadans és conscient que haurem de fer esforços, aquesta és la raó per la qual no sóc pessimista respecte a la reacció de la gent", ha dit.

Davant la pregunta sobre si tem noves protestes socials davant de més retallades, el líder popular ha dit que no n'hi haurà més perquè els ciutadans "són conscients que les coses no van bé" i "no hi ha una altra sortida". Rajoy diu, de manera vaga, que farà "el que tothom espera que faci".

Al llarg de l'entrevista el candidat del PP desgrana les seves propostes de govern en cas que guanyi les eleccions, repassa i critica algunes de les principals decisions del president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i assegura que está disposat a assumir el lideratge d'Espanya en els propers anys.


La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT