Política 01/06/2012

Rajoy demana "una alegria" a 'la roja': "Necessitem una injecció de moral"

El president del govern recorre a la selecció espanyola de futbol per demanar-los una "alegria en temps tan complexos i difícils"

Efe
1 min
Mariano Rajoy, aquest divendres, amb la selecció espanyola / GETTY

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha desitjat sort aquest divendres a la selecció espanyola de futbol per a la pròxima Eurocopa de Polònia i Ucraïna i ha transmès als jugadors, als quals ha saludat un a un, que els espanyols necessiten "una alegria en aquests temps tan complexos i difícils".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tenim un gran equip, sou un gran equip, perquè sou uns excel·lents jugadors, amb talent, amb força, però sobretot sou un equip", ha continuat Rajoy, que ha destacat que la selecció és "un grup d'amics, a més d'un equip de futbol", com demostra la visita de Carles Puyol i David Villa, baixes per lesió en el torneig. Rajoy ha afegit que els espanyols necessiten "una alegria en aquests temps tan complexos i difícils". "Un triomf de la selecció proporcionarà als espanyols una injecció de moral". Rajoy té previst assistir el 10 de juny al debut d'Espanya en el torneig contra Itàlia després de reunir-se amb el primer ministre polonès, Donald Tusk.

El president del govern ha donat gràcies a la selecció i ha desitjat a jugadors i cos tècnic "moltíssima sort", ja que "fa falta una mica de sort", però l'equip té "el més important: il·lusió, ganes, coratge i determinació". Rajoy, acompanyat en l'acte pel ministre d'Educació, Cultura i Esport, Ignacio Wert, i pel secretari d'estat per a l'Esport, Manuel Cardenal, ha arribat amb Ángel María Villar, president de la Federació Espanyola de Futbol, el seleccionador Vicente del Bosque i els capitans Iker Casillas i Xavi Hernández. El seleccionador de 'la roja' ha lliurat a Rajoy una samarreta de la selecció amb el número 10, que llueix Cesc Fàbregas, i el seu nom, "M. Rajoy", a l'esquena.

stats