Política 12/11/2014

Unió: "No és bo per a un país fer eleccions cada dos anys"

Ramon Espadaler, en una entrevista a 'Els Matins' de TV3, sosté que inhabilitar Mas "faria encara més complicat resoldre el contenciós Catalunya-Espanya"

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat en una entrevista al programa 'Els Matins' de TV3 que "inhabilitar Artur Mas faria encara més complicat resoldre el contenciós" entre Catalunya i Espanya. "És un error magne judicialitzar el procés, no és el camí", ha indicat Espadaler. La Fiscalia és a punt de presentar una querella contra Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau per l'organització del 9-N. El nom d'Espadaler també ha aparegut a les travesses per aparèixer en aquesta querella.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tinc la certesa que hem fet les coses conscientment i serenament", ha apuntat Espadaler, que ha indicat que "més tard o més d'hora" hi haurà "una sortida política des del diàleg" entre el Govern i la Moncloa. Pel que fa a la possibilitat d'unes eleccions plebiscitàries, el secretari general d'Unió i de CiU ha assegurat que per a un país "no és bo tenir comicis cada dos anys". "Hi ha moltes maneres de donar continuïtat a la legislatura", ha indicat el conseller d'Interior, que ha donat importància a l'estabilitat per poder governar.

"Ni la desobediència, ni la insubmissió, ni la judicialització són la solució", ha afegit Espadaler, que ha indicat que el "desig" dels democristians no és avançar les eleccions.

stats