Política 13/08/2015

Espadaler, sobre els Mossos d'Esquadra: "Compleixen i fan complir la llei, i ho faran en el futur"

El candidat d'Unió adverteix que seria un error que l'estat espanyol agafés el control dels Mossos

Europa Press
1 min
El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, durant l'acte de celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Central que s'ha celebrat aquest dijous a Solsona. / ACN

BarcelonaL'exconseller de l'Interior i secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha demanat al cos dels Mossos d'Esquadra que es mantinguin al marge del conflicte polític de cara a les eleccions del 27 de setembre i s'ha mostrat convençut que la policia catalana farà complir la llei, com sempre ho ha fet. "Els Mossos compleixen i fan complir la legalitat. Així ho han fet i ho faran en el futur", ha aclarit Espadaler en una entrevista a Europa Press en què ha defensat la rigorositat i la professionalitat del cos policial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons el candidat d'Unió al 27-S, els Mossos han estat i han de continuar estant al marge del conflicte polític, opinió que subscriu les declaracions que el director de la policia catalana, Albert Batlle, va fer recentment. L'exconseller de l'Interior també ha advertit que seria un error que l'estat espanyol agafés el control dels Mossos d'acord amb l'aplicació de la futura llei de seguretat nacional, recentment aprovada en una comissió al Congrés dels Diputats.

stats