Política 29/05/2015

Espadaler: "La proposta resultant de la consulta d'Unió serà clara"

El secretari general dels democristians no aclareix, a Catalunya Ràdio, si la pregunta de la consulta interna inclourà o no la paraula 'independència'

Ara
1 min
Ramon Espadaler serà el nou conseller d'Interior

BarcelonaInclourà la pregunta de la consulta interna d'Unió la paraula 'independència'? El conseller d'Interior i secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, no ha esvaït el dubte, però sí que s'ha esforçat a subratllar que la proposta resultant de la consulta interna que el partit farà el pròxim 14 de juny serà "clara".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Fem aquest debat intern amb esperit constructiu, voluntat de suma, integració i claredat", ha assegurat en declaracions a Catalunya Ràdio. Amb tot, ha dit que resta pendent de veure com "s'explicita" això, però que la pregunta que es formuli dissenyarà "clarament" el posicionament d'Unió en relació amb el full de ruta.

Sobre el document signat per alguns dirigents d'Unió, com ara la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, en què reclamen que a Unió es voti sí o no a la independència, Espadaler no ha considerat que es tracti d'una acció "deslleial, sinó d'una "aportació amb voluntat de suma" que afavoreix el diàleg.

stats