Política 03/06/2015

Unió convocarà un congrés extraordinari si la militància tomba la proposta de la direcció el 14-J

El secretari general d'Unió, en una entrevista a 'Els matins' de TV3, assegura que la cúpula haurà de fer un "pas enrere" si no prospera la pregunta aprovada ahir

Ara
1 min
El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, a la seu d'Unió / ACN

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dimecres en una entrevista a Catalunya Ràdio que la pregunta plantejada per la consulta interna del 14-J és "clara i explícita". El document plantejat, que ahir es va aprovar a la direcció democristiana amb 17 vots a favor, 9 en contra i una abstenció, consta d'una pregunta que inclou sis condicionants que passen pel diàleg i per la seguretat jurídica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Serem persistents en el diàleg. Prenem bona nota d'altres països que hi han persistit i que no han volgut resoldre amb un sí o no preguntes com aquestes. La persistència en el diàleg ha de servir per guanyar complicitats a Europa", ha apuntat Espadaler.

Entrevistat poca estona després a 'Els matins' de TV3, el secretari general d'Unió ha apuntat que la direcció haurà de fer "un pas enrere" en cas que la militància tombi la proposta de la direcció. "Les coses es resolen amb la convocatòria d'un congrés", ha apuntat Espadaler sobre la hipòtesi d'una victòria del no el 14-J.

stats