ELECCIONS EUROPEES
Política 23/05/2014

Tremosa evita polemitzar amb l'absència de Duran al míting final i lloa en paper d'Unió en campanya

El candidat de CiU a les eleccions europees creu en la paraula del secretari general de CiU sobre els seus problemes físics i subratllà el compromís democristià amb la consulta

Oriol March
1 min

BarcelonaEl candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha evitat polemitzar aquest divendres amb l'absència de Josep A. Duran i Lleida, líder d'Unió, al míting dinal de CiU que se celebra aquesta tarda al Pavelló de la Vall d'Hebron. "Si diu que té mal d'esquena, me'l crec", ha indicat el candidat nacionalista, que ha volgut lloar el paper d'Unió en campanya i el seu compromís amb la consulta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Duran va dir que, entre Jean-Claude Juncker i Catalunya, triarien Catalunya", ha posat de manifest Tremosa en referència a la polèmica aixecada pel candidat del PP europeu (i, per tant, d'Unió) quan va assegurar que compartia "al 100%" la posició de Mariano Rajoy sobre el dret a decidir.

Missatge a la CUP

Preguntat sobre la convocatòria del multirreferèndum d'aquest diumenge, coincidint amb les eleccions europees, l'eurodiputat de CiU ha volgut llançar un missatge a la CUP, que s'ha mostrat activa a l'hora de promoure aquest referèndum. "Es podrien haver presentat a les europees", ha indicat Tremosa.

stats