ELECCIONS EUROPEES
Política 13/05/2014

Tremosa assegura que l'estat català permetria "multiplicar" les inversions estrangeres a Catalunya

El candidat de CiU a les eleccions europees creu que el procés polític obert al país "no interfereix" en l'economia catalana

Oriol March
1 min

ViladecavallsEl candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha assegurat aquest dimarts al matí en una visita a Viladecavalls que la consecució d'un estat català permetria "multiplicar" les inversions estrangeres a Catalunya. "Fins i tot el 'Financial Times' indica que el procés polític obert al país no afecta l'economia", ha apuntat Tremosa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'eurodiputat nacionalista ha estat acompanyat pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i pel president de la patronal vallesana Cecot, Antoni Abad. "No totes les reformes que vénen del govern espanyol són intel·ligents", ha indicat Puig. "No són les reformes que necessita Catalunya", ha afegit el conseller. "L'Estat és un llast per a l'economia catalana", ha volgut insistir Puig, referint-se a la recuperació econòmica.

El candidat ha assegurat que durant la propera legislatura formarà part de la comissió d'economia i de la comissió de comerç internacional. "És clau per a la internacionalització de l'empresa catalana", ha indicat Tremosa.

Visita a Circutor

Tremosa ha visitat aquest matí la seu de l'empresa Circutor a Viladecavalls, centrada en eficiència energètica elèctrica. El candidat nacionalista ha passejat durant una hora per les instal·lacions de la companyia al costat dels responsables de Circutor i de l'alcaldessa de la localitat, Cesca Berenguer.

stats