ELECCIONS EUROPEES
Política 10/05/2014

Tremosa acusa Rubalcaba de "vendre fum" i "marejar la perdiu" amb la seva reforma federal

El candidat de CiU a les eleccions europees carrega contra el govern espanyol per "sotmetre's" als interessos de grans empreses

Oriol March
1 min

Vilassar de MarEl candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha acusat aquest dissabte el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, de "vendre fum" i "marejar la perdiu" amb la seva reforma federal de la Constitució. "Sempre acaben votant, al Congrés dels Diputats i al Parlament de Catalunya, en contra del dret a decidir", ha insistit Tremosa, que també ha atacat els socialistes pel flanc de la plataforma Castor, que ha causat més de 500 sismes marins.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Magdalena Álvarez, des del Banc Europeu d'Inversions (BEI), va atorgar 500 milions al projecte Castor i zero milions al corredor mediterrani", ha afegit el candidat de CiU, que considera que Castor ha estat "una ruïna ecològica i econòmica".En aquest sentit, l'eurodiputat nacionalista ha acusat el govern espanyol (també en temps del PSOE) d'estar "sotmès" als interessos de les grans empreses.

Demà diumenge Rubalcaba serà a Tarragona, on Tremosa ha augurat que tornarà a negar als catalans la possibilitat de votar a la consulta del 9-N.

Política econòmica

Tremosa ha volgut, com fa sempre, parlar dels "beneficis" que la Unió Europea (UE) aporta a la ciutadania. En aquest sentit, ha considerat que l'euro ha ajudat a "mantenir" la cohesió social.

stats