ELECCIONS EUROPEES
Política 23/05/2014

Tremosa troba "gravíssim" que l'Estat impedeixi "el dret fonamental a votar" de milers de catalans

El candidat de CiU a les eleccions europees convida a la participació el 25-M pensant en aquells que s'han quedat sense poder votar per correu

Oriol March
1 min

BarcelonaEl candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha considerat "gravíssim" que l'Estat hagi "impedit" el "dret fonamental a votar" a milers de catalans que no podran participar el 25-M per correu "per culpa de la burocràcia" espanyola. Tremosa ha demanat que aquest diumenge hi hagi la màxima participació possible en record a aquells catalans que viuen a l'estranger que no han pogut fer efectiu el seu dret a vot.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tremosa ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa a la seu de CDC en què ha fet balanç de la campanya electoral. Una campanya en què el candidat ha recorregut 8.120 quilòmetres (comptant la precampanya) i ha participat en 31 actes públics de gran format. En total, el candidat de CiU ha concedit 29 entrevistes a mitjans catalans, estatals i internacionals.

En el conjunt d'actes electorals, segons la documentació facilitada per CiU, s'han mobilitzat fins a 50.000 persones. La mateixa documentació apunta que s'han repartit 60.000 díptics per tot el territori. Tremosa també ha volgut posar l'accent en la repercussió a les xarxes socials, especialment a Twitter, on el candidat de CiU ha ironitzat que "hi viu".

stats