Política 27/01/2012

Raül Romeva es desmarca de Tremosa i es retira de la pregunta davant la Comissió Europea sobre la trepitjada de Pepe

L'eurodiputat català ha retirat el seu nom de la pregunta que va presentar juntament amb Ramon Tremosa, que s'ha quedat sol, i reconeix el seu "error"

Joan Callarissa
1 min
Tremosa, Romeva i Junqueras

BarcelonaL'eurodiputat d'ICV ha retirat la pregunta que havia plantejat a la Comissió Europea "relativa a l'afer de la no actuació del comitè de competició en els fets de la trepitjada de Pepe". "Davant l'enorme impacte que ha tingut la pregunta, voldria reiterar que l'única intenció era plantejar quin és el paper que han de tenir les institucions en relació amb la violència en els terrenys de joc", es justifica el diputat verd. Romeva assegura "que molta gent coincideix en el fons de la qüestió", però que "s'ha sentit incòmoda i disgustada pel lloc, el moment i la forma de plantejar-la".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per tot això, assumeix "l'error" "en l'exercici" de les seves "funcions" i també admet que ha "ofès algunes persones". Per demostrar-ho, ha demanat la retirada del seu "nom de la pregunta esmentada".

Demana la retirada, però insisteix

Malgrat reconèixer que s'ha equivocat, insisteix que la qüestió de "com gestionar situacions similars" a la que es va viure al Bernabéu "mereix una reflexió" per evitar "conseqüències no desitjades". Abans d'acabar el text, recorda que fer preguntes com aquesta a Estrasburg o Brussel·les no és "representatiu" de les seves ocupacions, i que "per a qui tingui dubtes" sobre la seva "feina", la pot fiscalitzar a través del blog que ell mateix edita o les següents webs: http://www.mepranking.eu o http://www.votewatch.eu.

En el seu post no diu res sobre Ramon Tremosa, que s'ha quedat sol per plantejar la pregunta sobre l'actuació dels inspectors en la trepitjada de Pepe a Messi davant els diputats de tot Europa.

stats