Política 01/10/2011

Reagrupament decideix fer un esprint final per intentar la coalició amb ERC per al 20-N

Mentre els republicans anuncien des de Girona que "entre l'esquerra i el país" a partir d'ara triaran "el país" i deixen enrere l'etapa del tripartit, els de Carretero es troben a Vic per ratificar la via de la negociació

Ara
1 min

VicEl partit liderat per Joan Carretero, exmilitant d'ERC i exconseller de Governació amb el primer tripartit, insisteix encara a treballar per arribar a un pacte amb Esquerra i formar una coalició per al 20-N. Tot i que només queda una setmana de marge per inscriure les coalicions que es vulguin presentar a les eleccions, Reagrupament no llança la tovallola. La junta directiva de la formació s'ha reunit aquest dissabte a Vic per ratificar aquest objectiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons un comunicat difós a la tarda, la condició per arribar a un acord serà arribar a "acords programàtics que garanteixin els postulats de l'organització al Congrés espanyol".

La junta directiva nacional de Rcat ha decidit al matí continuar les negociacions "per bastir una coalició al més àmplia possible". A la tarda, l'acord de la junta ha estat ratificat pels coordinadors territorials.

stats