POLÍTICA

El rei reapareix davant les càmeres: "Aviat estaré donant guerra una altra vegada"

Joan Carles I ha fet aquestes declaracions en la primera audiència després de l'operació a què es va sotmetre el passat 3 de març

El rei ha reaparegut aquest dilluns davant les càmeres, somrient i amb bon aspecte, mes i mig després de la seva operació d'hèrnia discal, per rebre al seu despatx el premi Cervantes José Manuel Caballero Bonald, a qui ha comentat: "Aviat estaré donant guerra una altra vegada". "Està vostè millor que jo", ha comentat el monarca a l'escriptor, i ha afegit: "Tinc ganes d'estar com vostè [...] ja estic recuperant-me, a base d'esforç".

Amb aquesta audiència, el rei ha reprès les seves activitats oficials públiques a la Zarzuela, si bé encara caldrà esperar per tornar-lo a veure fora del palau –possiblement el 17 de maig a l'estadi Santiago Bernabéu per assistir a la final de la Copa del Rei de futbol–. El monarca podria participar, a més, en algun dels actes que es convoquin amb ocasió del Dia de les Forces Armades, previst per al cap de setmana de l'1 i 2 de juny.

Més continguts de