Ara Mateix

A la província de Tarragona s'imposa Junts pel Sí amb 9 diputats

La segona força política és Ciutadans, seguida pel PSC i el PP

Per veure totes les dades del 27-S en l'interactiu especial, clica aquí.

A la província de Tarragona s'imposa Junts pel Sí, la candidatura sobiranista que engloba Convergència Democràtica i Esquerra Republicana amb la presència de personalitats de la societat civil. Junts pel Sí, obté 9 diputats, amb un 41,62% dels vots, i duplica la segona força més votada, Ciutadans, que obté 4 diputats, amb un 19,39% dels vots. La tercera força és el PSC, amb 2 diputats i un 11,83% dels vots. El segueixen el PP amb 1 diputat i un 8,9% de vots, la CUP amb 1 diputat i un 7,39% dels vots i Catalunya Sí que es Pot amb 1 diputat i un 6,48% dels vots.

Tarragona ciutat

A la ciutat de Tarragona, també guanya Junts pel Sí, amb un 29,53% dels vots. De ben a prop, el segueix Ciutadans, amb un 25,94% dels vots. En canvi, en els municipis més petits, on ja s'ha escrutat el 100% dels vots, s'imposa Junts pel Sí. A tall d'exemple, a Alió, a l'Alt Camp, ha aconseguit el 58,95% dels suports, a l'Arbolí el 74,26%, a Pradell de la Teixeta el 70,90% i a l'Argentera també el 70%.

A la província de Tarragona hi hagut algunes incidències. El número u de les llistes de Catalunya Sí que es Pot per Tarragona, Gerard Bargalló, no ha pogut exercir avui el seu dret a vot per un problema amb el padró perquè s'havia canviat recentment de domicili. L'alta participació també ha fet que la Junta Electoral Provincial de Tarragona hagués de demanar al departament de Governació que s'enviessin d'urgència més sobres de votació per als col·legis electorals de la ciutat de Tarragona: el cens és de 90.135 i hi havia 78.600 sobres. L'escassetat no ha estat un problema d'algun col·legi en concret sinó de tota la ciutat.

Més continguts de