POLÍTICA
Política 17/07/2012

La retallada de sou dels funcionaris catalans serà idèntica a la dels de la resta de l'Estat

El Govern restarà a la supressió de la paga de Nadal imposada per l'Estat el 2,5% de retallada que ja ha descomptat de la paga d'estiu als funcionaris catalans

M.colomer
1 min

BarcelonaEl Govern incrementarà la retallada de sou als funcionaris de Catalunya per adaptar-la a la imposada pel govern espanyol, però no sumarà la rebaixa de sou decretada per la Generalitat a la que va decidir divendres el consell de ministres. És a dir, que la retallada serà la mateixa per als funcionaris catalans que per a la resta dels espanyols, entre el 6 i el 7%, en lloc del 5% fixat inicialment per la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha anunciat el portaveu del Govern, Francesc Homs, en roda de premsa després de la reunió del consell executiu. El Govern encara no ha decidit la forma tècnica de canalitzar la compensació, però assegura que el 2,5% que ja ha descomptat de la paga d'estiu als funcionaris catalans no se'ls tornarà a descomptar de la de Nadal. "No es retallarà més del total del que diu el govern espanyol", ha afirmat Homs.

stats