Economia
Política 06/07/2011

Carles Pellicer, alcalde de Reus: “Estic rebent moltes trucades de serveis que no s'han pagat”

Fecsa-Endesa reclama el pagament d'un deute de 800.000 euros deixat per l'anterior equip de govern. La companyia amenaça en tallar el subministrament de llum a sis dependències del consistori. L'ajuntament ha encarregat una auditoria per analitzar la situació financera de les arques municipals

Redacció
1 min

BarcelonaLa companyia subministradora d'electricitat, Fecsa-Endesa, ha amenaçat l'Ajuntament de Reus de tallar la llum a sis dependències del consistori si no retornen abans de l'1 d'agost un deute de 800.000 euros deixat per l'anterior junta de govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha assegurat l'actual alcalde, el convergent Carles Pellicer, en una entrevista al Món a Rac 1, en què ha assegurat que ja ha donat “l'ordre de pagament immediat” de la factura. Pellicer ha explicat que va rebre un burofax de la companyia elèctrica “un setmana després d'accedir al consistori ” i ha assegurat que “la sorpresa va ser molt gran”.

L'alcalde ha afegit que aquest no és l'únic deute pendent de l'anterior equip de govern i ha assegurat que ha rebut “moltes trucades de serveis que no s'han pagat”. Pellicer ha explicat que han sol·licitat una auditoria per analitzar la situació financera del consistori i “poder prendre les mesures pertinents” per sanejar les arques municipals.

stats