Política 14/12/2011

Ricardo Costa no té explicació per als comprovants de vestits al seu nom pagats per Gürtel

L'ex-secretari general del PPCV reconeix que la seva relació amb el Bigotes és "personal i d'amistat". El jutge admet que Francisco Correa no declari pel fet d'estar imputat en altres causes

Efe
1 min

ValènciaL'ex-secretari general del PP valencià Ricardo Costa no ha pogut explicar aquest dimecres durant el judici pel cas dels vestits el fet que el seu nom aparegui en comprovants de pagament de la botiga Milano abonats per la trama Gürtel.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre els papers que impliquen Costa en la trama, segons fonts judicials, hi ha les comandes de tres pantalons, un vestit i dues americanes, en què es demana que s'entreguin "sense etiquetes".

Costa ha assegurat que la seva relació amb Álvaro Pérez, el Bigotes, és "personal i d'amistat", però ha negat haver rebut regals del dirigent de l'empresa Orange Market. "No recordo haver-li demanat res, però si ho he fet ho he pagat", ha dit Costa, que ha hagut d'escoltar en seu judicial una conversa telefònica entre ell i el Bigotes en què el polític demana "caviar per a un sopar de Nadal" i un iPhone. Costa ha assegurat que aquestes demandes no van ser satisfetes i que simplement preguntava "on podia comprar-lo, perquè no n'acostuma a menjar mai".

Correa no declara

Francisco Correa, que havia de declarar com a testimoni en la causa, s'ha acollit al seu dret de no fer-ho pel fet d'estar imputat en dos processos relacionats amb Gürtel a València i Madrid, i el jutge li ha acceptat la petició.

stats