Política 15/12/2011

Ricardo Costa es presenta amb un Casio de plàstic al judici dels vestits i el Rolex

L'expresident del PP valencià, imputat per rebre regals a canvi de favors polítics, s'ha posat un rellotge de poc més de 10 euros per acudir a declarar al TSJPV

Ara
1 min
Ricardo Costa declarar al TSJCV

BarcelonaAmb un model de casio similar a aquest, que val poc més de 10 euros a internet, es va presentar Ricardo costa a declarar en el judici dels vestits, oficialment, el cas Gürtel. A ell i a Francisco Camps, que va deixar de comprar-se els vestits al Corte Inglés perquè va veure que li semblaven massa cars, els jutgen perquè suposadament van acceptar regals a canvi de fer favors polítics. És a dir, hipotèticament rebien obsequis molt cars a canvi d'atorgar contractes a la xarxa d'empreses Orange Market, que feia molt bons negocis amb els governs autonòmics de Madrid i del País Valencià, segons les dades que s'han conegut. Tot i que els regals que més èxit han tingut i han calat com anom del cas són els vestits, els regals eren de tot tipus.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Casualment, entre aquests detalls de preu astronòmic que rebien suposadament els imputats hi ha un rellotge de la marca Rolex, molt més car que el que Costa va lluir en la seva compareixença davant del jurat. Un símbol que demostra, de ben segur, que Costa és molt conscient del preu que tenen les coses. Ara i, també, abans.

stats