ALTO EL FOC D'ETA
Política 10/01/2011

Ridao reclama "altura de mires" i que el PSOE no actuï "atemorit pel què diran"

El dirigent d'Esquerra demana als partits espanyols que treballin "per propiciar un procés de nou diàleg i no donar una volta més al cargol de la llei de partits"

Redacció
1 min
Joan Ridao en una roda de premsa a ERC. Foto: ACN

BarcelonaEl secretari general d’Esquerra, Joan Ridao, ha celebrat avui l’anunci de l’alto el foc permanent i verificable internacionalment d’ETA i l'ha qualificat com a "bona notícia", però ha demanat "més generositat i altura de mires" per no desaprofitar una "oportunitat històrica per acabar amb aquest fenomen de violència".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ridao ha considerat que tot i "l’escepticisme que poden generar els intents fallits de treves anteriors, que no hi ha encara un abandonament total de les armes" i que haurien "preferit una declaració sense condicions", estem davant "d’una oportunitat històrica" que demana "generositat i altura de mires i no actuar amb càlcul partidista ni amb un càlcul egoista".

En aquest sentit, ha demanat al PP que "no faci bandera només de la política antiterrorista per fer política" i al PSOE que "no actuïn atemorits pel què diran". "Ara és el moment", ha dit, "per propiciar un procés de nou diàleg i no donar una volta més al cargol de la llei de partits".

stats