Publicitat
Publicitat

Rita Barberá assegura que "Camps està patint"

L'alcaldessa de València ha explicat que ahir va estar "molta estona" amb el president valencià

L'alcaldessa de València , Rita Barberá , ha explicat aquest matí que ahir va estar "molt estona "  amb el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps , després de conèixer la interlocutòria que estableix l'obertura de judici oral a Camps per la causa dels vestits del cas Gürtel , i ha afegit que , " evidentment , Camps està patint " .

Preguntada sobre si pensa que Camps hauria de dimitir com a president de la Generalitat , l'alcaldessa no s'ha mullat i només ha assenyalat que no podia "dir res més " .

Ahir, l'alcaldessa valenciana va relacionar el cas Gürtel amb Bildu considerant que "la cúpula d'Interior" manté una connivència "amb la banda terrorista", tal com es demostra –diu– en aquest "exemple de dret comparat" amb el cas de Camps, que la manté "perplexa".

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va dictar ahir una interlocutòria que declara l'obertura de judici oral a Camps i altres exalts càrrecs del Govern valencià i del PPCV per un delicte continuat de suborn passiu per haver rebut suposadament regals de la trama " Gürtel " .

RE

Més continguts de