Política 28/04/2016

'Rita, corrupta, que l'afusellin': el PP denuncia una pintada violenta junt al domicili de la senadora valenciana

La formació lamenta que "des de determinats sectors s'encoratgin aquest tipus d'actituds violentes" contra seus del PP o membres del partit

Efe
1 min
Pintada apareguda junt al domicili de l'exalcaldessa Rita Barberá.

ValènciaEl Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) ha condemnat avui la pintada de grans dimensions que ha aparegut aquest matí al costat de la porta del domicili particular de la senadora i exalcaldessa de València Rita Barberá en la qual se li acusa de ser una corrupta. En la pintada, que ja ha estat esborrada, es podia llegir: "Rita, corrupta, que l'afusellin [al paredón]".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, el PPCV "condemna els actes vandàlics comesos" al domicili particular de Rita Barberá i recorda que "sempre ha condemnat i condemnarà qualsevol tipus d'acció violenta, sense menyscapte de la llibertat d'expressió".

La pintada, la segona en el mateix sentit que apareix en menys d'una setmana al costat de l'habitatge de Barberá, diu textualment: "Rita, corrupta, que l'afusellin" [al paredón]".

El PP lamenta que "des de determinats sectors s'encoratgin aquest tipus d'actituds violentes, tant contra seus del Partit Popular en diferents localitats valencianes com contra els domicilis particulars de membres del PPCV".

stats