Compromís anuncia les filtracions de 'RitaLeaks': 278.000 euros en menjars, hotels i viatges

La coalició farà públiques aquest dijous les 466 factures que Barberà va colar en concepte de despeses de representació de l'alcaldia

El candidat de Compromís per València, Joan Ribó, donarà a conèixer aquest dijous al migdia les 466 factures atribuïdes a despeses de representació de l'alcaldia pel valor de 278.000 euros en menjars, hotels i viatges. La coalició valencianista penjarà les factures a  la pàgina web que s'ha creat per l'ocasió i les presentarà als mitjans de comunicació en roda de premsa.

L'alcaldesa de València, Rita Barberà, ha sigut preguntada pel tema de 'RitaLeaks' aquest dimecres durant la inauguració de la Fira del Llibre i ha assegurat que desconeix les factures a les que es refereix Compromís. Tanmateix, l'alcadessa ha cregut oportú mencionar que en qualsevol cas, aquestes factures "podrien ser perfectament de tota la corporació", perquè "totes les factures de protocol es tramiten des de l'alcaldia, i per tant potser que no siguin d'alcaldia".

Barberà ha insistit que al consistori són "absolutament transparents" i que no creurà ni respondrà res que no hagi "vist ni comprovat".

 

Més continguts de