10-A
Política 10/04/2011

Rivera: "Una festa major no té res a veure amb un procés electoral democràtic”

El líder de C's ha criticat el moviment de consultes per la independència, i especialment el paper de CiU. Segons ell, el suport del president Mas és una prova que CiU vol la “secessió” de Catalunya

Redacció
1 min
Rivera ha titllat de "festa major" la jornada del 10-A

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat l'onada de consultes per la independència que culmina aquest diumenge amb la votació de Barcelona i l'ha titllat de “festa major”. Rivera també ha carregat contra "el suport explícit" del president català, Artur Mas, i de CiU al moviment, cosa que, segons ell, simbolitza que "CiU està prement els cargols cap a la independència".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder de C's, que aquest diumenge donava suport al candidat municipal del partit a Sant Adrià del Besòs, ha estat molt actiu durant tot el dia a la xarxa social Twitter, on ha vessat les seves crítiques a la consulta. “Democràcia? Una festa major no té res a veure amb un procés electoral democràtic”, ha estat un dels tuits de Rivera, en resposta a una pregunta d'un usuari sobre la negativa del líder de C's de participar a la consulta.

El president de Ciutadans ha centrat en CiU les crítiques a la consulta. Per Rivera, "CiU ja és un partit obertament independentista i el que vol és treballar per la independència a mig termini, i per a això necessita crear confrontació". Segons ell, l'admissió al Parlament del debat de la independència és "una prova més de quin és l'únic objectiu de CiU", "prémer els cargols" cap a la “secessió” de Catalunya. I ha reblat l'argument atorgant-se el paper de dic de contenció contra l'onada. "Ens esperen uns anys on la tasca de C's i la dels no nacionalistes a Catalunya serà fonamental", ha dit.

stats