Política 13/11/2017

Rivera: "S'ha de votar Cs perquè Iceta no faci un tercer tripartit"

El partit taronja surt a la caça del vot metropolità a Cornellà de Llobregat

Marta Vergonyós
1 min
Roda de premsa d’Albert Rivera i Inés Arrimadas ahir a Barcelona.

Cornellà de LlobregatAlbert Rivera va escollir un dels feus del PSC, Cornellà de Llobregat, per llançar l'ofensiva contra el partit que encapçala Miquel Iceta, que tradicionalment ha sigut el que ha arrossegat més vot a la primera corona metropolitana. El líder de Ciutadans (Cs) va aprofitar l'auditori ple del Citilab, a la ciutat que governa el socialista Antoni Balmón, per alertar del perill que a Catalunya hi hagi un tercer tripartit després del 21 de desembre. Per evitar-ho, van coincidir tant ell com la seva candidata a la Generalitat, Inés Arrimadas, s'ha de votar el partit taronja.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tots els catalans saben que si voten Inés Arrimadas el seu vot anirà a la Constitució, a l'Estatut, a l'Espanya autonòmica i a Europa. En canvi, si en voten d'altres que faran invents amb els nostres vots ens tornaran a trair. En aquest ex cinturó vermell, avui cinturó taronja, fa uns anys els van trair els socialistes: els van vendre per fer tripartits i pactar amb els separatistes", ha assenyalat Rivera, en al·lusió els governs formats per PSC, ERC i ICV-EUiA que van governar a Catalunya entre 2003 i 2010.

El líder del partit taronja també va carregar contra els qui, segons ell, volen reformar la Constitució espanyola per donar "més privilegis" a Catalunya, i va avisar que Cs només donarà suport a una reforma que "millori la vida a tots els espanyols i no només a Junqueras", en referència al vicepresident destituït i a presó. En aquest sentit, ha demanat als assistents que sospitin de qualsevol partit que modifiqui el seu discurs en funció d'on el faci. Arrimadas, per la seva banda, ha resolt: "El 21 de desembre ompliu les urnes i no us equivoqueu de papereta: la taronja".

stats