Política 02/04/2016

Rivera exigeix un govern espanyol que "no robi" i que quadri els comptes

Critica que Rajoy hagi "tirat la tovallola" i estigui "desaparegut"

Ara
1 min
Rivera exigeix un govern que "no robi" i que quadri els comptes

Barcelona"Un govern que no robi i que quadri els comptes". Aquesta ha estat la petició que ha fet aquest dissabte el líder de Ciutadans, Albert Rivera, que ha tornat a demanar a PP i PSOE que s'asseguin a negociar per intentar formar una triple coalició per formar govern. Una petició que ha dirigit especialment al president del govern espanyol, en funcions, Mariano Rajoy.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder de Ciutadans ha lamentat que Rajoy estigui "desaparegut" i hagi "tirat la tovallola", i li ha exigit que autoritzi un equip de treball popular que s'assegui a negociar amb PSOE i el partit taronja. Tot i defensar que és millor no haver de repetir eleccions, a Ciutadans ja comencen a tenir coll avall que caldrà tornar a les urnes, i aquest dissabte Rivera ja ha avisat que no faran "qualsevol cosa" per evitar-les.

Rivera s'ha mostrat especialment contundent amb el fet que el govern espanyol hagi incomplert l'objectiu de dèficit i ha assegurat que, si Ciutadans governa, "Europa tornarà a confiar en Espanya" perquè l'executiu no "enganyarà" amb les finances públiques.

stats